Våra coacher

Studie- och yrkesvägledning, karriärrådgivning och jobbcoaching är något som vi jobbar med varje dag. Vi har samlat våra mest erfarna medarbetare för att jobba med WORK PROGRAM.

I vår verksamhet finns studie- och yrkesvägledare, behöriga ämnes- och yrkeslärare och account managers som har löpande kontakt med olika företag och branscher.

Maria_cirkelbild

Maria Mattsson Mähl

Maria är grundare och huvudägare av AlphaCE. Hon har lång chefserfarenhet. Dessutom har hon varit bokförläggare under flera år och givit ut böcker om ledarskap och jobbcoaching. Hon har själv erfarenhet från både undervisning och coachning av så väl toppchefer och nyanlända.

Bild på Gabriella Pifrader

Gabriella Pifrader

Gabriella är från början socionom och utbildad vårdlärare och har de senaste 10 åren jobbat med arbetsmarknadsinsatser. Gabriella sitter i styrelsen för branschens arbetsgivarorganisation, Bemanningsföretagen. Gabriella är kvalitetschef för AlphaCE och är en del av ledningsgruppen.

Bjornlund_Kristina_cirkelbild

Kristina Björnlund

Kristina har coachat allt från nyanlända invandrare till före detta riksdagsledamöter som varit tvungna att lämna sin riksdagsplats efter ett val. Sedan starten av AlphaCE 2012 har Kristina suttit i ledningsgruppen, de senaste åren har hon varit chef för det affärsområde som arbetar med jobb och arbetsmarknad.